Izlet na kmetijo Kovačič

nedelja, 26. november 2017
Možnost jahanja, spoznavanja domačih živali, igranje na igralih ...

 

IZLET NA KMETIJO KOVAČIČ – KONJENIŠKI KLUB KARLO

 


Vljudno Vas vabim na druženje na kmetijo Kovačič (Meljski hrib 41, 2000 Maribor), v soboto, 6. maja 2017, s pričetkom ob 15.00.

Na kmetiji bo možnost sprehoda med vinogradi, ogled domačih živali, spoznavanje več vrst konjev, jahanje… Družili in igrali se bomo v naravi, manjkalo pa ne bo niti prigrizkov. Za starše in otroke bodo poleg sadja na voljo domači narezki in topli sendviči.
 

Na kmetiji bomo izvedli tudi redno sejo Kluba študentskih in dijaških družin. Sestali se bomo, da potrdimo letno poročilo kluba za leto 2016 in sprejeli predlog dela za leto 2017. Prosim da razmislite o predlogih za aktivnosti, ki jih izvajamo.
 

S sabo lahko imate tudi kakšno žogo, oddejo ipd., saj bo na voljo veliko prostega časa, ki ga boste lahko izkoristili po svoje.
 

Če komu ura prihoda ne ustreza, je seveda vabljen tudi kasneje. Prosim pa Vas, da me  o tem obvestite! Pridružite se in otroku zagotovite nepozabno doživetje.

Prosim, da me o svoji  udeležbi obvestite na moj e-mail bernarda.jeraj@soum.sinajkasneje dotorka, 2. maja 20167 V primeru slabega vremena, druženje odpade in se prestavi.

 

Rezultat iskanja slik za konji

 

Bernarda Jeraj,

predsednica KŠDDM

Kontakt Denarni prejemki Foto galerija